WEDSTRIJD VERSLAGEN
Archief van de jaren:
NU2011201020092008
2007

Toernooi met een knipoog 2

Laat in de avond kon ik pas aanwezig zijn omdat ik verplichtingen elders had.Ja je moet af en toe weleens met de boswachter mee.Toen wij binnen kwamen waren de wedstrijden al gespeeld en had iedereen zich verzameld rond de stamtafel.De eerste die naar mij toekwam was de penningmeester om wat lootjes aan mij te slijten.Ik natuurlijk weer ja zeggen wetende dat ik toch nooit wat win en de prijzen meestal naar dezelfde mensen gaan.Toen het tijd was om naar huis te gaan kwam de bekende rollade op tafel om mee te nemen.Ook kregen de meeste mensen een foto van een tas omdat de echte tas nog niet leverbaar was.Zo te horen aan de leden die aan deze avond hun beste krachten hadden gegeven was het weer een bijzonder gezellige avond geweest.Uitgeblust ging iedereen huiswaarts met een tevreden gevoel.Volgende week na de kerst zijn we weer open dus komt allen.
Prettige dagen en een goed uiteinde en een fantastisch begin voor allemaal.

Leo

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FRM1 -TVZ5

8e tafeltennisweek van
FRM 1( Karl Butschek, Anand Sahadew, Mark Borkus)
TVZ 5 (Bas, Joop Roeters, Raymond) Rob en Heinz waren er niet bij
FRM 1- TVZ 5 Dinsdag 20 november 2007

Bas begon tegen Mark Borkus en verloor in drie sets.
Raymond speelde de tweede en won moeilijk in drie sets van Anand Sahadew.
Joop Roeters die sterk bij ons inviel, verloor de derde wedstrijd van Karl Butschek in 2 sets
Daarna de gevreesde dubbel van Bas en Raymond, na 7 weken nog geen dubbel weten te winnen, wilden we kost wat het kost deze dubbel van de sterkste tegenstander winnen, we begonnen goed, de eerste wonnen wij met 21-18, de tweede verloren wij met 22-20, nadat wij met 15-10 voorstonden, de derde was echt spannend en nu stonden wij met 10-5 voor, maar wij zijn TVZ 5 niet als wij het hele touw uit handen gaven en ineens met 15-10 achterstonden, wij vochten ons nog redelijk terug tot 20-20 en konden deze dubbel eindelijk winnen, maar niet getreurd, wij verloren helaas weer en de tussenstand was 3-1 voor FRM1
Bas moest hierna zijn enkel spelen en verloor van Anand Sahadew in een spannende drie setter (deze had bas moeten winnen)
Joop Roeters speelde tegen Mark Borkus en verloor helaas, in 2 sets, maar heeft het Mark erg moeilijk gemaakt.
Raymond speelde tegen Karl Butschek en won gemakkelijk in 2 sets van hem.
Joop speelde weer maar nu tegen Anand Sahadew, joop had de eerste kunnen winnen, maar verloor die jammer genoeg en de tweede wist hij er ook niet meer aan te komen en verloor ook deze. ( Joop bedankt voor het invallen, goed gespeeld maar net een maatje te groot).
Bas moest spelen tegen Karl Butschek en verloor de eerste set door de service van Karl, de tweede won hij doordat hij de service doorkreeg. De derde verloor hij doordat hij veel eigen fouten maakte en niet meer in zijn spel zat. ( bij TVZ 4 moest hij ook spelen die avond, de tafel ernaast, daar won hij 2 wedstrijden)
Raymond moest in de laatste wedstrijd nog even aan de bak tegen Mark, de eerste verloor hij en hij gaf niet op. Door geconcentreerd te gaan spelen wist hij de tweede en de derde set te winnen en de 100% vast te houden.
Helaas verloren met 7-3, maar met goede moed naar SVGT 4
Raymond

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Verslag SDU 5 – TVZ 5

Woensdag 7 november speelden wij van TVZ 5 uit tegen SDU 5 in het kleindierencentrum, bij binnenkomst valt gelijk de gezellige bar op, die komt mij natuurlijk niet onbekend voor, alleen hier staat er een aardige dame achter de bar en bij ons Leo v.d. Laar!!! niks mis met Leo hoor, maar toch!!!
We spelen onze wedstrijd in de kleine zaal en daar is het lekker druk met drie tafels en zonder tussenschotten, de “letjes,, zijn dan ook niet van de lucht!!!
We spelen tegen Arie Pors, Hans Kaptein en Ruud Pauptit, hoewel het een gezellige pot is gaan we er wel voor, Heinz wint van Hans Kaptein in een spannende drie setter, tegen Arie en Ruud gaat hij strijdend ten onder.
Raymond wint ze weer alle drie en hoewel hij tegen Ruud, na de eerste set heel makkelijk te hebben gewonnen, de tweede set te nonchalant speelt en deze dan ook prompt verliest, gaat hij er in de derde set weer voor en wint deze dan ook weer makkelijk.
Ikzelf win in twee sets van Arie, verlies kansloos in twee sets van Ruud en speel tegen Hans weer een typische Baswedstrijd; de eerste set win ik heel makkelijk, in de tweede set sta ik met 18 – 11 voor en verlies alsnog met 19 – 21 en ook de derde set wint Hans, na enkele tactische tips van Ruud, kom ik er niet meer aan te pas!!!
De dubbel wordt door SDU gewonnen en zo is de eindstand 5 – 5 er had een 6 – 4 ingezeten als ik maar die ene partij had gewo…..

Bas
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Verslag TVZ 5
Dinsdag 25 september speelde team 5 zijn eerste competitiewedstrijd van dit seizoen uit tegen EOB.
Heinz en Bas waren vroeg aanwezig omdat de zaal bij EOB maar tot 10 uur geopend is, er wordt dan ook op twee tafels tegelijk gespeeld, maar vroeg komen heeft geen zin daar de zaal nog bezet was door andere sporters die er pas om 19.30 mee stoppen.
Bas speelde zijn eerste partij tegen B.Yang en won deze makkelijk in 2 sets, Heinz speelde een spannende partij tegen Hans Dormalen (de man met de nette pantalon) maar verloor helaas in 3 spannende sets.
Hierna speelde Bas tegen B. Boubal, de eerste set won hij makkelijk, had in de 2e set een inzinking en verloor met 10-21!!! maar won de 3e set weer makkelijk met 21-12.
Heinz speelde tegen Yang een spannende 3 setter, verliest de eerste met 22-20, wint de tweede ruim met 21 –13 en geeft de 3e set nipt uit handen, helaas,helaas!!!
Omdat Raymond i.v.b.m. korfbal pas om 9 uur zou komen speelden Heinz en Bas de dubbel tegen Yang en Dormalen die ze simpel verloren omdat Bas zich liet foppen door Dormalen, die bij iedere service fluisterend vanachter zijn batje Yang aanwijzingen gaf en dat ook nog in het Frans!!!
Hierdoor raakte Bas zo van slag dat hij de bal dan prompt naast de tafel sloeg en er voor Heinz ook geen eer meer te behalen was.
Na de dubbel speelde Bas tegen Dormalen en hoewel hij de eerste set verloor won hij de 2e en 3e set makkelijk.
Inmiddels was Raymond ook aanwezig en won simpel in 2 sets van Boubal ook Yang en Dormalen moesten er bij Raymond in 2 sets aan geloven.
Heinz speelde de laatste partij tegen Boubal en verloor de 1e set krap met 22-20 na eerst een voorsprong te hebben gehad en ook in de spannende 2e set ging het aanvankelijk goed maar Heinz ging schuiven en Boubal nam het initiatief over en won ook de 2e set en zo won TVZ 5 zijn eerste wedstijd met 6-4

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Startpagina