____________________________________________________________

MEDEDELING


_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tafeltennisevenement 16 januari 2016.

 

“Leg alles op tafel”  bij het tafeltennisevenement in het Atrium van het Stadhuis van Den Haag!

Vooraf: Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van HTTV-070 na de onthulling van het nieuwe logo van de fusieclub, daagde wethouder Baldewsingh de club uit om in de huiskamer van Den Haag, het Atrium aan het Spui een groot tafeltennisevenement te organiseren. Na een lang voortraject zijn we nu zover: op 16 januari 2016 gaat het gebeuren. Hierbij de opzet van dit evenement.

Doel project: Tafeltennis voor een middag in de stadsetalage, het Atrium, zetten door middel van wedstrijden tussen teams uit Den Haag en Rotterdam, demonstratiepartijen op niveau, open toernooitjes met ambtenaren, bewoners/ondernemers in Chinatown, expats  en voorbijgangers. De laatste groep wordt naar binnen gelokt via flyeren op de dag zelf. Dat alles met het oog op het stimuleren van de tafeltennissport in Den Haag en van sport in het algemeen “Sport zit in iedereen”. De NTTB doet de landelijke introductie van het nieuwe Aerobic Tafeltennis samen met leerlingen van de Haagse Basisschool Krullevaar uit Escamp.

Locatie en opzet:  In het Atrium B deel komen 15 tafels met omheining te staan.  Op vijf tafels worden wedstrijden tussen in de competitie uitkomende teams van junioren en senioren  van HTTV-070 en Pingwins, gezamenlijk de Haagse 070- teams, tegen vijf Rotterdamse teams van Alexandria ( 010 ) gehouden.

Vijf tafels zijn bestemd voor Haagse ambtenaren, expats en Chinese burgers  en de overige vijf zijn open tafels, waar liefhebbers een balletje kunnen slaan en instructie kunnen krijgen van trainers. Op twee momenten in het programma vinden demonstratiewedstrijden plaats. Wethouder Baldewsingh opent het evenement om 13.00 uur met een woordje en door een balletje te slaan tegen een jeugdlid van HTTV-070. Vervolgens ziet het schema er zo uit:

13.00 uur             Opening en duel Rotterdam- Den Haag

13.15 uur             Start wedstrijden Haagse teams – Rotterdamse teams en toernooitjes op                                     tafel 6 tot en met 10.  Start spel en op open tafels. Deze wedstrijden gaan                                door tot 16.00 uur, af en toe onderbroken door demonstraties.

14.00 uur             Openbare workshop  en demonstratie Aerobic Tafeltennis in NL door de                                        NTTB.   

14.45 uur           Demonstratie door Britt Eerland en de zussen Sanne en Jacinta de Hoop.

15.30 uur             Demonstratie door twee top seniorspelers en twee top junioren.

16.15 uur             Prijsuitreiking aan de winnaars van de diverse onderdelen, waaronder de                                    Stadswisselprijs. Start van een nieuwe traditie.

               

Organisatie evenement.

Het evenement wordt georganiseerd door de leden van de twee genoemde Haagse tafeltennisverenigingen waar nodig ondersteund door de NTTB. Vanaf  december start een PR  campagne in samenwerking met de Sportafdeling van de Gemeente Den Haag via affiches, flyers en persberichten.  Het gehele evenement is door een projectgroep in de eerste week van uitgewerkt in draaiboeken . In totaal 60 vrijwilligers, voornamelijk bestaande uit leden van beide clubs zijn bij dit project betrokken. De catering zal  door de eigen barploeg geregeld worden. Er zijn trainers aanwezig om deelnemers te coachen op de tafels 11 tot en met 15. De doelgroepen Chinese burgers en expats zijn benaderd. In afstemming met de afdeling Sport van de Gemeente worden ook de ambtenaren uitgedaagd  mee te doen. Via de wervingscampagne kunnen burgers opgeroepen worden zich te melden. In de voorbereiding kunnen dan al indelingen gemaakt worden ook voor een deel van de “ vrije” tafels.

Meld u aan om mee te doen via de website van HTVV-070  te weten www.httv-070.nl  Of kom op de middag zelf. Voor batjes, ballen en begeleiding wordt gezorgd natuurlijk.

Aad van Schie

Voorzitter HTTV-070, projectleider Atrium Evenement.

0629099442


_____________________________________________________________________________________________________________

BESTE TVZERS,

 

HET IS WEER ZO VER!! OP DINSDAG 29 DECEMBER OM 19U30 HOUDEN WE ONS ENIGE, ECHTE PINGWINS OLIEBOLLENTOERNOOI!

OM HET JAAR EXTRA FEESTELIJK AF TE SLUITEN, BIEDEN WE JULLIE GRATIS OLIEBOLLEN, FANTASTISCHE PRIJZEN, EEUWIGE ROEM ÈN 2 CONSUMPTIES (INCL. GLAASJE CAVA) AAN!!

 

ER ZULLEN VERSCHILLENDE POULES WORDEN INGEDEELD NAARGELANG DE STERKTE VAN DE SPELER. OOK KANDIDAAT-LEDEN ZIJN WELKOM, NET ZOALS LEDEN VAN BEVRIENDE VERENIGINGEN.

 

SCHRIJF JE IN DOOR €5 PER PERSOON OVER TE SCHRIJVEN OP DE BETAALREKENING VAN TTV PINGWINS (NL30 INGB 0000 6836 21) EN VERMELD JE NA(A)M(EN) ALS MEDEDELING.

WIJ REKENEN OP JULLIE AANWEZIGHEID IN DE DA COSTASTRAAT 40, DUS TOT DAN !!

 

HET PINGWINS BESTUUR

___________________________________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

Dinsdag 22 december spelen we weer het beroemde en beruchte TVZ Rolladetoernooi wel op een beetje vreemde avond maar wel vlak voor de kerst, dan kan de rollade zo de pan in! Wil je de rollade niet missen schrijf je dan snel in.

_______________________________________________________________________________________

Hallo Krasse Knarren,

Zaterdag 12 december organiseert de UBT weer het jaarlijkse Veteranentoernooi.

Dit gezellige toernooi wordt als vanouds weer bij VVV gehouden, dus ben je de 40 reeds gepasseerd en houd je van bitterballen schrijf je dan in voor 28 november bij Paul v.d. Bol of  Ymke Thomas gj.thomas@planet.nl  of op het publicatiebord op de club.

Daar de meesten van jullie de 40 reeds gepasseerd zijn rekenen we op een grote opkomst, dus kom zaterdag 12 december vroeg  je mandje uit en speel die Sinterklaas calorieën er af!!

____________________________________________________________________________________________________________

Hallo tafeltenniscracks,

A.s. donderdag 27 augustus start de bekercompetitie weer met maar liefst 4 wedstrijden bij ons thuis. Daar we maar 1 zaal tot onze beschikking hebben is er deze avond helaas geen mogelijkheid om te recreeren. Jullie zijn natuurlijk welkom om je clubgenoten aan te moedigen, het bier etc. staat koud! Om de verloren trainingsuren te compenseren kun je inschrijven voor het ''Plankentoernooi'' van de Pingwins op vrijdag 4 september. Hiervoor kun je inschrijven bij Nico voorzitter@pingwins.nl of op het publicatiebord. Zie onder

Groet, Bas.

_________________________________________________________________________________________________________

Op 4 september vanaf 19u30 houden we ons allereerste Plankentoernooi! Erik heeft al houten batjes van de Hema aangeschaft, zodat iedereen met gelijke wapens kan strijden! Moge de beste winnen!
Onze vrienden van SETT en TVZ zullen worden uitgenodigd, en alle kandidaat-leden en sympathisanten van de Pingwins kunnen natuurlijk ook deelnemen!
Inschrijven kan door betaling van €5 op de rekening van TTV Pingwins (NL30 INGB 0000 6836 21). Voor dit bedrag krijg je dan 2 gratis consumpties en we zorgen ook voor degelijke prijzen!
Voor inlichtingen kan je terecht bij onze voorzitter, Nico van Houten (voorzitter@pingwins.nl ).
Wij rekenen op jullie aanwezigheid, dus tot dan !!

Het Bestuur

______________________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________

Beste Pingwinners,

Het is weer zo ver!! Op dinsdag 30 december om 19u30 houden we ons enige, echte Oliebollentoernooi !!
Doorgewinterde Pingwinners kijken al weken uit naar deze uitnodiging, omdat er naast gratis oliebollen ook mooie prijzen en eeuwige roem te verdienen zijn!
Als Bestuur willen we samen met jullie dit mooie jaar voor de Pingwins feestelijk afsluiten met dit toernooi. Er zullen verschillende poules worden ingedeeld naargelang de sterkte van de speler. Ook kandidaat-leden zijn welkom, net zoals vrienden van TVZ. Ten einde de organisatie te vergemakkelijken, vragen we wel om jullie deelname op voorhand te melden bij Johan Govers (penningmeester@pingwins.nl).
Wij rekenen op jullie aanwezigheid, dus tot dan !!

Het Bestuur

_____________________________________________________________________________________________________________


Hallo Tafeltenniscracks,

Het is weer zover, zaterdag 22 november is het weer Sushitime!

De Pingwins, de andere tafeltennisverenigeng van Nico heeft ons van TVZ weer uitgenodigd voor het jaarlijkse Sushi-diner, zie de bijlage. Het was vorig jaar gezellig en vooral lekker! Dus schrijf je in, dat kan bij mij of rechtstreeks bij de Pingwins.

Groeten, Bas. 

Zie bericht beneden


Beste leden, spelers, supporters,

Het “all-you-can-eat” sushi-festijn van TTV Pingwins is intussen een succesvolle traditie geworden! Onze keizer-Pingwin, Yan Sau Cheng, vergast ons ook dit jaar weer op culinaire hoogstandjes. Voor degenen, die niet van sushi houden, wordt er een warm buffet met Chinese specialiteiten aangeboden.

We hebben dit jaar opnieuw het gezellige zaaltje van TVZ nabij het Zuiderpark (Marie Heinenweg 15 in Den Haag) afgehuurd. Het “sushi-diner” vindt plaats op zaterdag 22 november 2014 vanaf 18u00. Deelnemen kost slechts €15 per persoon (exclusief drank) en hiervoor krijg je sushi naar believen! Zoals de traditie het wil, zal er ook weer heerlijke Chileense wijn geschonken worden. Iedereen is welkom!

Schrijf je zo snel mogelijk in door overschrijving van het te betalen op rekeningnummer

NL30 INGB 0000 6836 21 van TTV Pingwins met vermelding van je naam, “sushi” en het aantal deelnemers. Je inschrijving is pas definitief bij ontvangst van de betaling.

Het bestuur hoopt van harte jou, je familie en vrienden te mogen verwelkomen.

___________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

Na het succes van vorig jaar geeft Patrick ook dit jaar weer training.                                                         
We trainen op drie tafels en we zetten er een vierde tafel bij voor de recreatie liefhebbers.  Dus als je beter wil worden
kom dan trainen en volgens mij werkt het wel, de wedstrijdsecretaris moest op de laatste ledenvergadering wel erg veel
medailles en bekers uit reiken!  


Hallo Tafeltenniscracks,

Zondag 16 maart vroeg uit de veren en op naar de Salamanders, daar worden dit jaar voor het eerst de UBT Kampioenschappen gehouden. Na vele jaren in Leiden is het nu bijna een thuiswedstrijd en rekenen we op veel TVZ deelnemers. Het is zover weg, is nu geen excuus meer!! Dus schrijf je in, bij Paul of op het publicatiebord op de club.

_____________________________________________________________________________________________

Schrijf alvast deze afspraak in jullie agenda: vrijdag 27 december. Om 20u00 stipt gaat dan het enige, echte Oliebollentoernooi van start.

Geroutineerde Pingwinners kijken al weken uit naar deze aankondiging, omdat er naast gratis oliebollen ook mooie prijzen en vooral prestige te winnen zijn!

Voor onze talrijke nieuwe leden is het ook een gelegenheid om zich in de kijker te spelen en vooral vriendschapsbanden met de andere leden te smeden.

Jullie Bestuur wil dan ook samen met jullie dit mooie jaar voor de Pingwins feestelijk afsluiten met dit toernooi. Er zullen verschillende poules worden ingedeeld naargelang de sterkte van de speler. Ook kandidaat-leden zijn welkom. Ten einde de organisatie te vergemakkelijken, vragen we wel om jullie deelname op voorhand te melden bij Johan Govers(penningmeester@pingwins.nl).

Wij rekenen op jullie aanwezigheid, dus tot dan !!

 Het Bestuur

Hallo tafeltenniscracks,

Zin in iets anders? De Pingwins organiseren een dubbeltoernooi. Eens een keertje andere tegenstanders en een andere telling, lijkt me spannend, schrijf je in!

December wordt een echte toernooimaand. Op 6 december organiseert TTV Pingwins een dubbeltoernooi en het Oliebollentoernooi volgt later in de maand. En het wordt gegarandeerd druk, want spelers van SETT, TVZ en kandidaat-Pingwinsleden zijn ook uitgenodigd. Om de organisatie in goede banen te leiden, vragen we jullie wel om je voor 4 december in te schrijven toernooileider bij Steven van Looveren (toernooi@pingwins.nl). Deelname is gratis. Vermeld hierbij met wie je eventueel een paar wil vormen en ook of je recreant bent dan wel de klasse waarin je vorig seizoen competitie speelde.
 
Voor recreanten zijn er geen beperkingen om paren te vormen. Voor competitiespelers is het bedoeling dat de som van de klassen waarin het paar speelt, minimum 8 bedraagt. Bv. een speler uit speler uit de 2de klasse moet een combinatie zoeken met een speler uit de 6de klasse of 6de klasse XYZ (= klasse 7).
De toernooileider heeft het recht om paren te wijzigen in functie van een vlotte organisatie van het toernooi.
 
Tot ziens!
 
Het Bestuur Pingwins
 

___________________________________________________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

Maandag 23 december spelen we weer het beroemde en beruchte TVZ Rolladetoernooi wel op een beetje vreemde avond maar wel vlak voor de kerst, dan kan de rollade zo de pan in! Wil je de rollade niet missen schrijf je dan snel in.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo Krasse Knarren,

 

Zaterdag 7 december organiseert de UBT weer het jaarlijkse Veteranentoernooi.

Dit gezellige toernooi wordt als vanouds weer bij VVV gehouden, dus ben je de 40 reeds gepasseerd en houd je van bitterballen schrijf je dan in voor 20 november bij Paul v.d. Bol of  Ymke Thomas gj.thomas@planet.nl  of op het publicatiebord op de club.

Daar de meesten van jullie de 40 reeds gepasseerd zijn rekenen we op een grote opkomst, dus kom zaterdag 8 december vroeg  je mandje uit en speel die Sinterklaas calorieën er af!!


___________________________________________________________________________________________________________

Te koop of te huur Spaans appartement:

Geheel gemeubileerd 3 kamerappartement in het ressort La Ciguena met uitzicht op zwembad gelegen naast het beroemde 27 holes golfterrein van Islantilla

Het ressort en appartement zijn geheel rolstoeltoegangelijk en ligt in het rustige Lepe Andalusia, 15 km van de Portugese grens.

Gebruik van binnen /buitenzwembaden, fitnessruimte, jacuzzi,sauna,tennisbaan, biljart enz. zijn inbegrepen.

Restaurant bar terras met Engels/ Nederlands sprekend personeel.

Strand, boulevard, eetterrasjes zijn op 20 minuten loopafstand aanwezig in Islantilla.

Vraagprijs € 99.000,- k.k. Huur voor minimaal 2 weken max. 4 personen    

€ 400,- . Hoogseizoen juni, juli, augustus €500,- .

Het appartement is zeer geschikt om te overwinteren.


Informatie  Joop Roeters e-mail: jooproeters@Casema.nl of telefonisch

070 3968132 of 06 44422614

kijk ook eens op www.laciguena.nl

___________________________________________________________________________________________________________________________
Hallo Tafeltenniscracks,

 

Het is weer zover, zaterdag 12 oktober is het weer Sushitime!

De Pingwins, de andere tafeltennisverenigeng van Nico heeft ons van TVZ weer uitgenodigd voor het jaarlijkse Sushi-diner, zie de bijlage. Het was vorig jaar gezellig en vooral lekker! Dus schrijf je in, dat kan bij mij of rechtstreeks bij de Pingwins.

Groeten, Bas. 

Zie bericht beneden 

Na het enorme succes van vorig jaar organiseren de Pingwins opnieuw een “all-you-can-eat” sushi-festijn! Onze keizer-Pingwin, Yan Sau Cheng, heeft intussen de reputatie van een heuse keukenprins en hij is ook dit keer bereid ons te vergasten op een heerlijke maaltijd!

We hebben dit jaar opnieuw het gezellige zaaltje van TVZ nabij het Zuiderpark (Marie Heinenweg 15 in Den Haag) afgehuurd. Het “sushi-diner” vindt plaats op zaterdag 12 oktober 2013 vanaf 18u00. Deelnemen kost slechts €15 per persoon (exclusief drank) en hiervoor krijg je sushi naar believen! Zoals de traditie het wil, zal er ook weer heerlijke Chileense wijn geschonken worden. Iedereen is welkom!

Schrijf je zo snel mogelijk in via mail bij Johan Govers ( penningmeester@pingwins.nl). Of bij Bas Mullekes

Het te betalen bedrag kan je overschrijven op rekening 683621 van TTV Pingwins met vermelding van je naam, “sushi” en het aantal deelnemers. Je inschrijving is pas definitief bij ontvangst van de betaling.

Het bestuur hoopt van harte jou, je familie en vrienden te mogen verwelkomen.


 

Hallo Tafeltenniscracks,

Na het succes van vorig jaar geeft Patrick ook dit jaar weer training.                                                         
We trainen op drie tafels en we zetten er een vierde tafel bij voor de recreatie liefhebbers.  Dus als je beter wil worden
kom dan trainen en volgens mij werkt het wel, de wedstrijdsecretaris moest op de laatste ledenvergadering wel erg veel
medailles en bekers uit reiken!                                               


____________________________________________________________________________________________________

UNIE VAN BEDRIJFSTAFELTENNISVERENIGINGEN ‑ U B T

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2012-2013

Dit is het verslag over het seizoen 2012-2013. Dit verslag geeft een overzicht van de zaken waar de UBT in algemene zin mee te maken heeft gehad.

Een seizoen waarin we na een jaar alweer afscheid namen van het systeem van twee competities per seizoen. En dus terugkeerden naar klassen met 10 of 11 teams, in één competitie. Voorafgegaan door de voorronden en doormidden geknipt door de kwart- en halve finales van het bekertoernooi. En afgesloten met de promotie-degradatiewedstrijden, de bekerfinales en de zeskampen. Een verschil met de voorgaande jaren is helaas wel dat we, door het krimpend aantal teams, nog maar vijf klassen hebben.

Samenstelling van het bestuur

Het bestuur werd gevormd door:

Ron de Wolf                     voorzitter

André Uileman                 secretaris

Bart Vinck                       penningmeester

Jeannette van der Valk     competitieleider

Ymke Thomas                  commissaris toernooien & wedstrijden

Kascommissie

Namens de leden van de UBT kwam deze commissie, bestaande uit Wim Wenning, Marcel Tichelaar en Ruud Goutier, de boekhouding bij de penningmeester controleren.

 

Protestcommissie

De protestcommissie is een adviescommissie van het bestuur. Deze werd gevormd door Willem Rietbroek, Cees Pater, Paul van der Bol en reservelid John Klappers. De commissie komt, op verzoek van het bestuur, bijeen als er reglementair sprake is van een protest of als een wedstrijd eenzijdig is gestaakt. Deze zaken deden zich in het afgelopen seizoen niet voor.

 

Bestuursactiviteiten

Net als in 2011-2012 werd het bestuur, en in het bijzonder de competitieleider, aan het begin van het seizoen weer geconfronteerd met een hervorming van de competitie en grootte van de klassen. Dit vereiste dus weer veel verandermanagement om voor iedereen tot een goede indeling te komen. Dat is gelukt. Daarnaast werd door het bestuur (vaak in klein comité of door één specialist) weer veel tijd besteed aan de organisatie van de zeskampen, het Veteranentoernooi en de UBT-kampioenschappen. Om de personele problemen binnen de verenigingen enigszins te helpen verlichten wil het bestuur het over en weer invallen in een klasse mogelijk maken. Om te zien hoe dat werkt was het de bedoeling dit in de tweede helft van de competitie als proef in te voeren. De commotie die in onze gelederen daarop ontstond, heeft het bestuur doen besluiten die proef terug te nemen en de verruiming van de invallersbepalingen meteen als reglementswijziging in de ALV te brengen.

 

Verenigingen

In het aantal verenigingen dat lid is van de UBT, zien we de laatste jaren stabiliteit. Ook dit seizoen staat dat op 12. Felicitaties gaan uit naar TTVB dat in september 2012 met een groot feest het 25-jarig jubileum vierde. Daarbij kreeg Paul Leijh, voor zijn vele verdiensten voor de club én de buurtvereniging, een koninklijke onderscheiding. VEW en HTSV betrokken dit seizoen een nieuwe speelzaal, respectieveelijk in de accommodatie van Kameleon en Salamanders. Het ziet er naar uit dat HTSV straks de UBT-poot van Salamanders wordt; de bekendheid van en de belangstelling voor de UBT bij spelers in die NTTB-club is opmerkelijk, in de volgende paragraaf ziet u het positieve resultaat daarvan.

 

Ledental

Het verslagjaar sloot af met een ledental van 250. Ten opzichte van het daaraan voorafgaande seizoen (268) is dat een aanzienlijke daling van 18, ofwel bijna 7%. Het is een open deur te stellen dat het al jaren slecht gaat, maar dit is echt een aderlating. Bij veel verenigingen zien we zoals gebruikelijk een paar kleine plusjes en minnetjes, maar een aantal springt er toch uit. In vervelende zin zijn dat SEL met min 6, EOB met min 11 en VVV ook met min 11. Dat zijn toch zorgelijke getallen. Een meer dan fraaie positieve uitzondering is HTSV/Salamanders dat het ledental met 11 zag groeien. Zoals in de vorige alinea al vermeld is dat voornamelijk te danken aan de bekendheid die de UBT in die NTTB-kringen kreeg en waarin men zag dat spelen in de UBT zo gek nog niet is.

Communicatie

De website van de UBT ziet er prima uit. Hij is goed te gebruiken als naslagwerk en ieder kan de uitslagen en standen van het bekertoernooi en de competitie raadplegen. Ook nieuws van meer algemene aard en uitslagen van zeskampen en toernooien staan er snel op. Naast de website kennen we de UBT-nieuwsbrief met wat langere en geïllustreerde verslagen en informatie in een wat luchtiger toonzetting. Zowel de website als de nieuwsbrief worden door de leden en andere belangstellenden zeer gewaardeerd.


Ik wens ieder een warme zomer toe.

Leidschendam, 13 mei 2013
 

André Uileman,

secretaris

 

 

Jaarverslag van de commissaris Toernooien en Wedstrijden

seizoen 2012 - 2013

Algemeen

De positieve lijn die ik vorig jaar kon melden, heeft zich doorgezet en vat ik graag samen onder het woord UBT-sfeer. Tipje van de sluier: 'afterparty' bij SDU-toernooi en de bijzondere avond van de bekerfinale.

 

Zeskampen

Aan de hand van de gebruiksvriendelijke kwalificatieregels (onder andere: meer spelen = beter dan minder spelen) zijn na afloop van de competitie de beste spelers per klasse uitgenodigd voor een zeskamp. Dank aan de verenigingen TTVB, HTSV/Salamanders en VVV die -in de week van 22 t/m 26 april 2013- hun zaal hiervoor beschikbaar stelden. Bij HTSV/Salamanders konden zelfs op negen tafels drie zeskampen tegelijk worden afgewerkt. Ook dank aan de scheidsrechters, want dat tellen wordt door iedereen bijzonder gewaardeerd!

Na ingravering van de namen zullen de wisselbekers door tussenkomst van TVZ, SVGT en TTVB nogmaals aan Patrick Hansen (ereklasse), Gaby Groenheide (overgangsklasse), Edgar van der Meer (eerste klasse), Frank Wouters (tweede klasse) en Dennis van Wanrooij (derde klasse) worden overhandigd.

Veteranentoernooi
Op 8 december 2012 vond het traditionele veteranentoernooi opnieuw plaats bij VVV. Jean-Pierre Chateau wint al z’n wedstrijden en weet daarmee de titel Veteranenkampioen UBT te behouden.                       Op de derde klasse na, is in alle klassen sprake van een prima aantal inschrijvingen. De prijswinnaars: Ereklasse: 1. Jean-Pierre Chateau EOB, 2. Ruud Goutier VEW, 3. Miriam van der Poel SDU;  Overgangsklasse: 1. Gaby Groenheide SVGT, 2. Jeannette van der Valk SVGT, 3. Henk Fokké TTVB
Eerste klasse: 1. Anton Karjantika TTVB, 2. Evert Izeboud VVV, 3. Rob Rameswar VVV;
Tweede klasse: 1. Frank Wouters TVZ, 2. Geert Jan Maatjes SDU, 3. Zibi Pulak SEL
Derde klasse: 1. Hans Vierling sr, 2. Emil Lut TTVB, 3. Marijke Leonhardt FRM.
Nogmaals dank aan de vrijwilligers achter de bar voor hun inzet en aan het bestuur van VVV voor het gebruik van zaal en materiaal.

Nederlands Kampioenschap Bedrijfstafeltennis
HTSV/Salamanders zou de UBT op 20 januari 2013 bij het Nederlands Kampioenschap Bedrijfstafeltennis vertegenwoordigen. Echter te elfder ure heeft de organisatie, TTV Renata het kampioenschap wegens gebrek aan belangstelling geannuleerd. Zij zijn wel van plan om deze NK op een later tijdstip nogmaals te organiseren.

Toernooien van UBT-verenigingen
Bestuurders van EOB (op 27 oktober 2012), TVZ (op 13 januari 2013), SDU (op 3 maart 2013) en TTVB (op 13 april 2013) organiseerden bijzonder succesvolle toernooien. Compliment!

UBT-Kampioenschappen 
Op 17 maart 2013: UBT-Kampioenschappen; voor de laatste keer in de zaal van Docos te Leiden. De dubbels werden 's morgens gespeeld. De prijswinnaars van het dubbel:

Ereklasse
1. Marcel Tichelaar/Peter Lin
2. Henk Holtkamp/Piet Roodenrijs
3. Mohamed Morsy/Brian Coblal
4. John Klappers/Hans Knijff


TTVB
SVGT
SDU
HTSV/Sal.

Overgangsklasse
1. Gaby Groenheide/Henk Karstel
2. Henk Fokké/Anton Karjantika
3. Cees Lorié/Dave Kaas


SVGT
TTVB
HTSV/Sal.

Eerste klasse
1. Rob de Jong/Geurt Thomas
|2. Marianne Fresco/Ronald Beumer
3. Bas Mullekes/Frank Wouters


SVGT/VVV
SVGT
TVZ

Tweede/Derde klasse
1. Zibi Pulak/Mark v.d. Vegt
2. René v. Spronsen/Richard Deighton
3. Marijke Leonhardt/Augusto Ramirez
4. Emil Lut/Charles van Lochem


SEL
SEL
FRM
TTVB/VVV

                                                                                                      

 

En 's middags het enkel. Marcel Tichelaar wist –net als vorig jaar èn als in 2011- zijn titel UBT-Kampioen te prolongeren! In het dubbelspel deed hij dat ook met clubgenoot Peter Lin. Marcel ontvangt in een sfeervolle Docoskantine een (met fles) gevulde champagnekoeler/wisselbokaal. De lijst met prijswinnaars in het enkelspel luidt als volgt:

Ereklasse
1. Marcel Tichelaar
2. Patrick Hansen
3. Peter Lin
4. Thomas Beuman


TTVB
TVZ

TTVB
SEL

 

Overgangsklasse
1. Eli Geron
2. Hans Knijff
3. Gaby Groenheide
4. Cees Lorié


SDU
HTSV
SVGT
HTSV

Eerste klasse
1. Anton Karjantika
2. Frank Wouters
3. Zibi Pulak


TTVB
TVZ
SEL

 

Tweede klasse
1. Richard Deighton
2. Sonja Langelaan
3. René v. Spronsen


SEL
VVV
 SEL

Derde klasse
1. Augusto Ramirez
2. Charles van Lochem
3. Emil Lut


FRM
VVV
TTVB

 

 

 

 

De prijzen waren ditmaal een koel-rugtas met UBT logo. In verband met het groot aantal inschrijvingen is in een paar klassen ook een vierde prijs uitgereikt.

 

Bekertoernooi
53 teams hebben zich aangemeld: 11 ere-, 10 overgangs-, 10 eerste, 11 tweede en 11 derde klasseteams. Twee teams zijn gedurende het toernooi uit de beker gehaald. De finales -op  5 april 2013- vonden op verzoek van TTVB in de zaal van TTVB plaats. Goede oude tijden herleven bij de laatste wedstrijden in de ereklasse. De andere klassen zijn al klaar, iedereen kijkt en geniet van de spannende mooie partijen.
Als bekerkampioenen 2012 - 2013 worden gehuldigd:

 

 

 

Bekerwinnaar

Ereklasse

HTSV/Sal.1 – TVZ 1

 

HTSV/Sal.1

Overgangsklasse

VVV 1   - TTVB 2

 

TTVB 2

Eerste klasse

TTVB 3 – SVGT 5

 

TTVB 3

Tweede klasse

TTVB 4 – TVZ 5

 

TVZ 5

Derde klasse

TVZ 6   - TTVB 5

 

TVZ 6

Alle finalisten, eerst de tweede-prijswinnaars en daarna de eerste-prijswinnaars, ontvangen een beker met een passende ingravering. Bovendien is er voor elk winnend team -naast de eerste prijs- de wisselbokaal en …van TTVB een bos bloemen. Een extra woord van dank aan gastheer TTVB voor zaal, materiaal, al die bloemen voor de winnaars èn de bijzondere verzorging bij de prijsuitreiking.


Prettige zomer!

Leidschendam, 21 mei 2013

Ymke Thomas-van der Werff

Jaarverslag competitieleider over het seizoen 2012-2013.

Nadat het nieuwe systeem slechts één seizoen was 'uitgeprobeerd', werd met een miniem verschil in stemming tijdens de ALV 2012, besloten om weer terug te keren naar het oude competitiesysteem. Deze keer werden er gelukkig geen teams teruggetrokken tijdens en na competitie-indeling en dat was een hele verademing. Met een opgave van 53 teams moest de vierde klasse wel samengevoegd worden met de derde klasse.

Na afloop van de 1e helft van de competitie was er nog niets te voorspellen over de resultaten en eventuele kampioens- of degradatiekandidaten. In punten stonden meerdere teams relatief dicht bij elkaar, waarmee het alle kanten uit kon. In de tweede helft van de competitie verschenen er soms heel onverwachte uitslagen, maar zo kan het verkeren in 'tafeltennisland'. De éne keer wint een team met ogenschijnlijke overmacht en de volgende keer verliest datzelfde team dik van exact dezelfde spelers. Waar ligt dit dan aan…. vraag je je af en daar kunnen tal van antwoorden op gegeven worden.

De tweede helft was voor sommige teams super spannend en ook tijdens de promotie-degradatiewedstrijden waren de uitslagen veelal om het even.

In de ereklasse was het lange tijd erg spannend tussen de twee koplopers TTVB 1 en TVZ 1,

daarna gevolgd door SVGT 1. HTSV 1 had een trage start, maar kwam terloops steeds dichterbij. De middenmoot kende geen zorgen en in de degradatiezone kwam TVZ 3 (voor het eerst in de ereklasse uitkomend) duidelijk tekort. Onderaan ging de eigenlijke 'race' tussen FRM 1 en SDU 2, waar het onderling resultaat in de eindfase de doorslag gaf voor het spelen van een P/D-wedstrijd. SDU 2 won deze nipt met 5-4 van HTSV 2, nadat HTSV nog even met 3-4 voor had gestaan. Complimenten voor SEL 1, die zich als nieuwkomers in de ereklasse, stevig op de kaart hebben gezet met een eervolle 5e plaats.

 

De overgangsklasse gaf aanvankelijk een ander beeld, daar was het tot en met de eerste helft  'stuivertje wisselen'. Diverse teams hebben even bovenaan de ranglijst gestaan, maar in de tweede helft nam TTVB 2 duidelijk de kop, om deze niet meer af te staan. De strijd ging vooral om de tweede plaats, waar FRM 2 in de laatste weken voorbijgestreefd werd door HTSV 2. Ook in deze klasse was er een stabiele middenmoot en onderaan vochten SDU 3 en WDK 1 voor behoud van hun plekje. Helaas heeft WDK 1 'dit gevecht' met slechts 1 punt verschil verloren en won SDU 3 de P/D-wedstrijd tegen SVGT 4 met een uitslag van 6-3.

Op en neer ging het met sommige teams in de eerste klasse. VVV 2 had te kampen met blessures, waardoor hun kampioenskansen helaas kleiner werden. Tussen SVGT 4 en SVGT 5 was het aanvankelijk een nek aan nek race, doch TTVB 3 nam op een gegeven moment de kop, om deze niet meer uit handen te geven. HPSV 1 wist zich op een keurige derde plaats te nestelen. Best wel groot was het puntenverschil (23 punten) in de eindfase tussen de bovenste en de onderste helft in deze klasse. Onderaan eindigde TVZ 4, terwijl EOB 3 zich tijdens de P/D-wedstrijd met een zeer spannende 5-4 overwinning op TTVB 4 wist te handhaven. TTVB 4 wist namelijk een 4-1 achterstand om te buigen tot 4-4 en in de allerlaatste game viel de beslissing in het voordeel van EOB 3.


In de tweede klasse heeft TVZ 5 voortdurend aan kop gestaan, op ruime afstand gevolgd door TTVB 4, VVV 3 en HPSV 2. Ook hier waren de puntenverschillen tussen een aantal teams aan de ruime kant. Voor VVV 5 was deze poule duidelijk te zwaar en VVV 4 had ook veel moeite om aan te sluiten. VVV 4 speelde de P/D-wedstrijd tegen SVGT 7 en deze werd in de laatste twee sets omgezet van een 3-4 achterstand in een 5-4 overwinning voor VVV 4.

De derde klasse kende na de 1e helft SVGT 7 en SVGT 6 als koplopers, doch FRM 5 en TTVB 5 gingen in de tweede helft steeds beter presteren, waardoor er een redelijk gelijkwaardige top ontstond. FRM 5 werd de kampioen en FRM 6 eindigde helaas onderaan, omdat dit team helaas praktisch alle wedstrijden met twee man heeft moeten spelen.

Eindresultaten:

Tijdens de P/D-wedstrijden hebben alle teams hun plekje behouden.

                               Kampioenen:                         Degradanten:

Ereklasse:                    TVZ 1                                     TVZ 3

Ov.klasse:                    TTVB 2                                  WDK 1

1e klasse:                     TTVB 3                                  TVZ 4

2e klasse:                     TVZ 5                                     VVV 5

3e klasse:                     FRM 5

Hartelijke felicitaties voor alle kampioenen en promovendi.

Een fijne zomervakantie toegewenst,

Jeannette van der Valk                                                         16 mei 2013.     

 

 


 

_____________________________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

Donderdag 13 juni is het weer zover, de competitie is voorbij dus is het weer tijd voor het Eindeseizoentoernooi.                                                                                                                   Schrijf je in op het publicatiebord of per mail en we maken er weer een sportieve en vooral gezellige avond van!!

bmullekes@zonnet.nl

pmelet@xs4all.nl

______________________________________________________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

Donderdagavond 6 juni spelen we een onderlinge wedstrijd tegen de Pinwins (de tweede TT.club
 va n Nico)                                                                                                                                                                             
 
In december 2012 waren wij te gast op het oliebollen toernooi van de Pinwins en nu is het onze beurt om
gastheer te zijn.                                                                                                                                      
Het is de bedoeling dat wij met drie teams een  clubwedstrijd houden en wel met:

Een team voor de Ereklasse

Een team voor de eerste/tweede klasse

Een team voor de derde klasse,
dus schrijf je op het publicatiebord of per mail en laten we er een gezellige tafeltennis avond van maken.

bmullekes@zonnet.nl

pmelet@xs4all.nl

Groeten, Bas._____________________________________________________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

De competitie bijna afgelopen maar je kan blijven spelen want op zaterdag 13 april het laatste toernooi van het seizoen.

Dus schrijf je in voor het altijd gezellige TTVB lunchtoernooi

__________________________________________________________________________________________________

Op 23 maart opent Maurice zijn lang begeerde fietswinkel in Zoetermeer
adres:
Van Stolberglaan 45 - 47

2713 ES ZOETERMEER

___________________________________________________________________________________________________

Schrijf alvast deze afspraak in jullie agenda: vrijdag 28 december. Om 20u00 stipt gaat dan het enige, echte Oliebollentoernooi van start.

Geroutineerde Pingwinners kijken al weken uit naar deze aankondiging, omdat er naast gratis oliebollen ook mooie prijzen en vooral prestige te winnen zijn!

Voor onze talrijke nieuwe leden is het ook een gelegenheid om zich in de kijker te spelen en vooral vriendschapsbanden met de andere leden te smeden.

Jullie Bestuur wil dan ook samen met jullie dit mooie jaar voor de Pingwins feestelijk afsluiten met dit toernooi. Er zullen verschillende poules worden ingedeeld naargelang de sterkte van de speler. Ook kandidaat-leden zijn welkom. Ten einde de organisatie te vergemakkelijken, vragen we wel om jullie deelname op voorhand te melden bij Johan Govers(penningmeester@pingwins.nl).

Wij rekenen op jullie aanwezigheid, dus tot dan !!

 Het Bestuur

_________________________________________________________________________________________________
Hallo Tafeltenniscracks,

Vrijdag 9 november hebben jullie een mail ontvangen m.b.t. het jaarlijkse Sushi-dinner van de Pingwins, Pingwins? Wie zijn de Pingwins?

Onze Nico van Houten is naast TVZ lid ook lid van de Pingwins, enkele TVZers hebben al eens een avondje bij de Pingwins getafeltennist en dat willen we in de winterstop weer gaan doen.

Om een beetje aan elkaar te wennen is TVZ uitgenodigd om  aan te schuiven bij het Sushi-dinner van de Pingwins op zaterdag 24 november van 17.00 tot 20.00 uur in de kleine zaal van ons clubgebouw.

De kosten van het Sushi-dinner bedragen 14,-p.p.  en jullie kunnen je inschrijven  bij mij bmullekes@zonnet.nl  of op het publicatiebord op de club.

Groeten, Bas.

_________________________________________________

 

Hallo Krasse Tafeltennisknarren,

Hierbij zijn alle TVZers van 40 jaar en ouder uitgenodigd voor het altijd gezellige UBT veteranentoernooi.

Daar de meeste van ons de 40 ruim gepasseerd zijn rekenen we op veel TVZ deelnemers, dus kom zaterdag 8 december vroeg je mandje uit en speel die Sinterklaas calorieën er af!!

Bas.                                          


 

 

Unie van BedrijfsTafeltennisverenigingen

Commissaris toernooien

Voorburgseweg 72

2264 AH  Leidschendam
  

Geachte  UBT dames en heren 40 +,
 

De Unie van Bedrijfstafeltennisverenigingen organiseert het jaarlijkse

veteranentoernooi op

 

 zaterdag 8 december 2012.
 

Namens het bestuur nodig ik u   - U.B.T.er èn  40 jaar of ouder - uit u in te schrijven. 

De tafeltennisvereniging  V.V.V.  is - net als vorige jaren - bereid gevonden haar “Batstee”

voor deze gelegenheid beschikbaar te stellen.

U vindt de zaal aan de Van Ruysdaellaan 95, bij de Maria Bernadetteschool te Leidschendam.

Clubgebouw De Batstee is telefonisch te bereiken onder nummer 070 - 3200563.

 

Het inschrijfgeld bedraagt zes euro per persoon: bij binnenkomst te betalen.

Als de inschrijving fors is, wordt in èlke klasse een toernooi gespeeld.

Het aanvangstijdstip wordt per klasse vastgesteld.

Het is de bedoeling dat na de poules alle deelnemers doorspelen in de vervolgrondes!

 

Indien u zich (of iemand anders, ex-UBT en 40 jaar of ouder) wilt aanmelden, kan dat

tot 20 november a.s. bij mij, door middel van een e-mail naar gj.thomas@planet.nl.

Ik verzoek u bij opgave uw leeftijd, competitieniveau of "gewezen" speelsterkte en telefoonnummer te vermelden. 

Gezien de zaalcapaciteit zijn we aan een maximum gebonden: “wie ‘t eerst komt, wie ‘t eerst maalt” blijft van kracht!
 

Belangstellenden die de UBTsfeer willen proeven en willen kijken naar de wedstrijden, zijn op 8 december natuurlijk ook van harte welkom. 

                               

Namens het bestuur,

Ymke Thomas-van der Werff


Trainen bij TVZ.

 

Na de competitie lekker trainen, nou ja trainen, meestal is het een partijtje spelen.

Maar wil je echt beter worden moet er toch echt getraind worden!

Sinds kort kan dat bij TVZ, iedere donderdag avond geeft Patrick een groepstraining met individuele begeleiding.

Hierbij worden alle slagen geoefend, aanvallen, verdedigen het openen, lichaamshouding enz.

Het is een gevarieerd en intensief progamma met op het eind onderlinge partijtjes, kun je het net geoefende in de praktijk brengen.

 

Dus kom donderdagavond spelen en geef je op bij Patrick voor de training!


Hoezo Pat,s training intensief !!!!!!


_________________________________________________________________________________________________

hallo mannnen ..

donderdagavond 12 april zijn er in de zaal van TVZ de klasse kamp van 2eklasse

i.v.m. afzegging kan er toch gerecreeerd worden

groeten van PAUL...

zie onder

Als vervolg op eerdere berichten treft u onderstaand het exacte programma van de klassenkampen aan.

Om een winnaar te krijgen spelen we geen dubbel.

Dinsdag 10 april bij EOB 4e klasse:

FRM 3 – FRM 4
VVV 6 (valt uit) – SEL 2, deze wedstrijd gaat niet door
VVV 7 – VVV 8
SVGT 7 – SVGT 6
HTSV 4 – FRM 5
TVZ 6 – TTVB 5

Woensdag 11 april bij SDU 3e klasse:

TVZ 5 – VEW 2
WDK 2 – EOB 4
TTVB 4 – TVZ 4
HPSV 2 – TTVB 3
VEW 2 – SDU 4

 Donderdag 12 april bij TVZ 2e klasse:

 VEW 1 – VVV 2
HTSV 3 – VVV 3
EOB 2 – WDK 1
HPSV 1 *) – SVGT 5
SVGT 4 – EOB 3
*) HPSV 1 als laatste geëindigd was reserve, vervangt VVV 4 dat zich afmeldde

 Donderdag 12 april bij VVV 1e klasse:

 SDU 2 – FRM 1
EOB 1 – TVZ 2
TVZ 3 – SEL 1
FRM 2 – TTVB 2
HTSV 2 - SVGT 2
SVGT 3 – SDU 3.

 

 Prettige dagen,

Ymke Thomas                                 
______________________________________________________________________________________

Zin in een feestje, Joop Roeters vereniging de Ooien Pieren geeft aanstaande zaterdag 28 januari een groot  feest.

 


Beste UBT  leden Hans Koning ons allen bekend heeft een geweldige zaak in Wandel en  Outdoor kleding.

De zaak is gelegen in Noordwijk via zijn site kan je zien waar hij zit  

Zie bij links. of copier de volgende link naar je browser.

http://www.hanskoningsbv.com/

Speciaal voor UBT leden geeft hij 20% korting op zijn artikelen. Mits de artikelen niet afgeprijsd  zijn. Hans verkoopt speciale merkkleding die gerant staan voor kwaliteit,

 


Beste tafeltennisvrienden:

 

TVZ organiseert op zondag 8  januari  2012 de volgende koppeltoernooien:

1e en 2e afdeling

3e en 4e afdeling                   

5e          afdeling        

 

Daar we het toernooi voor alle klassen deze keer op 1 dag spelen hebben we

het aantal inschrijvingen moeten beperken tot:

10 koppels voor 1e en 2e afdeling

10 koppels voor 3e en 4e afdeling

  8 koppels voor 5e  afdeling

 

Schrijf dus tijdig in want “vol is vol,,

De uiterlijke inschrijfdatum is 1 januari 2012

 

Het inschrijfgeld is e15,-- per koppel (incl. 4 consumptiebonnen.)

Dit kan voldaan worden aan de zaal.

De toernooien gaan van start om 09.00 uur.

De zaal is open vanaf 08.15

 

Zoals vanouds kunt U “after the game,, de wedstrijden tot in de finesses bespreken onder het genot van een hapje en een drankje in onze gezellige bar.

 

De aanmeldingen kunnen verstuurd worden naar:

P. Melet

Irisplein 11

2565TB Den Haag

0703605545

0610914138

pmelet@xs4all.nl

 

__________________________________________________________________________________________________

Hallo Krasse Knarren!!!

Zaterdag 10 december organiseert de UBT weer haar jaarlijkse Veteranentoernooi en gezien de leeftijd van
de meeste TVZers denk ik dat we met een flinke TVZdelegatie kunnen deelnemen aan dit gezellige toernooi.
Het toernooi wordt gespeeld bij VVV dus na afloop is het gezellig nababbelen met een hapje en
een drankje in de VVV bar.

 

Dus schrijf je nog voor 30 november in bij Paul of via het mededelingenbord.

 

________________________________________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,


 

Jullie hebben hem waarschijnlijk al op de club gezien maar per 1 november is

Richard Kuiper lid van TVZ geworden.

We wensen hem veel tafeltennisplezier bij TVZ

________________________________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

Volgende week donderdag 3 november worden er bij ons zes thuiswedstrijden gespeeld en is er
geen ruimte om recreatie te spelen.

Maar kom toch naar ons TVZhome om je clubgenoten aan te moedigen en gezellig wat te drinken in de bar.

________________________________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

Tijdens de laatste bestuursvergadering heeft het bestuur o.a. de bowling/eet avond geëvalueerd
En we waren het er over eens dat het een geslaagde avond was, maar wat doen we volgend jaar?
Weer bowlen/eten maar dan wellicht op een andere locatie of bv. een rondvaart met de Ooievaart door
de Haagsche grachten en daarna uit eten?
Zo zijn er wel meer activiteiten de bedenken, wij roepen de leden dan ook op om met suggesties voor onze
feestavond/dag te komen.

Het bestuur.

_____________________________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

Zaterdag 24 september organiseert EOB weer het jaarlijkse EOB enkel toernooi, een mooie opwarmer
voor de competitie en de EOBers zijn ook altijd ruim vertegenwoordigd op het TVZtoernooi.

Dus zorg ervoor dat TVZ ook goed vertegenwoordigd is op dit gezellige toernooi en schrijf je
voor 20 september in bij Paul of op het publicatiebord

_____________________________________________________________________________________________

Tafeltennissers  opgelet !!!

TVZ is op zoek naar een speler voor ons vierde team een fanatiek maar ook een gezellig team,
ze spelen in de overgangsklasse.

Ben je zoekende of heb je vroeger getafeltennist en wil je weer een balletje slaan meld je
dan aan via de rubriek; lid worden. Of aanmelden bij een van de bestuursleden zie site.


________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________


______________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________________

Als het goed is heeft iedereen ondertussen het nieuwe wedstrijd  tenue afgenomen.

Dit ging niet zonder horten en stoten daar Jan de Boer,  waar we de shirts van afnamen een verkeerde bestelling had geplaatst.

Hij bestelde blauwe inplaats van rode shirts, op zich geen ramp ware het niet dat er al emblemen op zaten van TVZ toen de vergissing boven water kwam.

Om hem ter wille te zijn konden de leden tegen een schappelijke prijs het blauwe shirt erbij kopen.

Het bestuur ging hiermee akkoord onder de voorwaarde dat het blauwe shirt uitsluitend als trainingsshirt wordt gebruikt!!!

Dus tijdens wedstrijden of toernooien in UBTverband alleen in het RODE shirt spelen!!!

Hopelijk zien jullie er dan allemaal zo charmant uit en is het voor onze tegenstanders een feest om tegen TVZ te spelen.


TVZ bedankt Patrick, Johan en Waldemar voor het tot stand komen van het nieuwe wedstrijd tenue.


________________________________________________________________________________________________

Beste collega tafeltennisverenigingen,

Tafeltennis WK-clinic bij ttv VVV

 
Op 1 februari 2011 van 19.30-22.00 uur organiseert tafeltennisvereniging Veni Vidi Vici in haar Clubgebouw De Batstee en in de speelzaal aan de Van Ruysdaellaan 95 te Leidschendam een tafeltennis WK-clinic.

 De tafeltennis WK-clinic is bedoeld ter promotie van de sport tafeltennis in aanloop naar de Wereld Kampioenschappen
tafeltennis 2011 in Rotterdam. Het maakt deel uit van het Tafeltennis internationals promotour (Ttip-project) van de Nederlandse Tafeltennisbond. Meer informatie is te vinden op http://www.bliksemschicht.nl/ttip/.

Bij onze vereniging zal Nederlands kampioen Michel de Boer samen met nog een topspeler de WK-clinic verzorgen.
 Klik hier voor het affiche.

Wat kan je zoal verwachten?

- clinics voor de jongste jeugd (tot ca. 12 jaar) waar je veel kan leren van de toptafeltennissers

- rond-de-tafel-spel (jeugd)

- service clinics voor de gevorderde jeugd

- foto- en handtekeningensessie

- hardste-smash-competitie met een snelheidsmeter voor gevorderde jeugd en senioren

- demonstratie van de toptafeltennissers

- games van clubkampioenen tegen de topspelers

 

Voor deelname aan de jeugd clinics en de hardste-smash-competitie is opgave van te voren vereist. Je kunt je hiervoor opgeven bij marcelsnijder@casema.nl. Geef je naam, speelklasse en leeftijd door.

VVV heeft tafeltennisverenigingen in de omgeving uitgenodigd om mee te doen en te komen kijken. Verenigingen kunnen hun clubkampioen voor deelname aanmelden bij marcelsnijder@casema.nl.

 
Vergeet je niet op te geven voor een jeugdclinic of voor één van de andere onderdelen. De clinics zijn beperkt tot een bepaald aantal deelnemers dus bij overvolle opgave zullen we een eerlijke verdeling met de andere verenigingen moeten maken.
Kan zijn dat je je wel hebt opgegeven, maar dat je niet kan deelnemen. Maar dan valt er nog genoeg te leren en te zien!

Ik hoop dat je komt kijken en meedoen!

Vriendelijke tafeltennisgroeten,

 Namens VVV,

 Marcel Snijder
Tel. 06-22605821
Email: marcelsnijder@casema.nl
____________________________________________________________________________________________________________

Opgepast stroeve vloeren!!!!

 Vorige week zijn de vloeren in ons “tafeltennisparadijs,, weer geschrobd zodat we optimaal kunnen
 presteren in de 2e helft van de competitie.

Als er leden zijn die onder normale omstandigheden nog problemen hebben met de vloeren zijn er
bij de vloerencommissie looprekjes te verkrijgen.

De secretaris.Shirtjes
Door een misverstand bij de Boer zijn abusievelijk de verkeerde shirtjes besteld.
Blauwe inplaats van rode. De rode wedstrijd shirtjes worden opnieuw besteld.
Daar de Boer niet veel met de shirtjes kan (het TVZ embleem zit erop) bied jij de shirtjes aan
voor € 19.00. Deze kan men bestellen bij Patrick. het blauwe shirtje is geen wedstrijdshirtje
en dient ook niet gedragen te worden bij wedstrijden.
De aankoop staat los van de wedstrijdshirtjes met broekje.


Maarten de kunstschilder

We weten allemaal dat Maarten altijd duidelijk aanwezig is, maar niet iedereen weet dat Maarten ook
een verdienstelijk schilder is. Bij links kan men zijn werk bewonderen. de schilderijen zijn eventueel
te koop. Indien men belangstelling heeft kan men informatie opvragen over prijs , materiaal en afmeting
bij Maarten direct of naar hem mailen  maarten126@hotmail.com

Je kan ook bij de schilderijen komen door op de onderste link te drukken
Schilderijen van Maarten Verpoort


____________________________________________________________________________________


Hallo Krasse Knarren,

 Zaterdag 11 december organiseert de UBT weer het jaarlijkse Veteranentoernooi.

Dit gezellige toernooi wordt als vanouds weer bij VVV gehouden, dus ben je de 40 reeds gepasseerd
 en houd je van bitterballen schrijf je dan in voor 27 november bij Ymke Thomas gj.thomas@planet.nl

of op het publicatiebord op de club.________________________________________________________________________

Op zaterdag 13 november speelt ons eerste team (Patrick, Joop, Nico), Raymond en Fred 
mee met het Nederlands Kampioenschap Bedrijfstafeltennis 2010.

Toeschouwers zijn van harte welkom om onze TVZ-ers aan te moedigen.

 Hal TTV TIOS ’51, Bladelstraat 2a, 5043 CZ te Tilburg, telefoon: 013-5711139__________________________________________________________________________________________

Hallo tafeltenniscracks,

Het is gelukt, we hebben een redacteur wedstrijdverslagen!!!!

Leo Noordijk staat te popelen van ongeduld om deze taak op zich te nemen, hij gaat dus vrijdags de teamaanvoerders
bellen voor de uitslagen en één keer per zeven weken voor een kort wedstrijdverslag, wat zal het mooi worden op
de site!!!

 We rekenen op jullie medewerking,
 Bas.

 _______________________________________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

Maandag 30 augustus zijn enkele Krasse Knarren druk aan het schrobben geweest in ons clubgebouw
zodat we hopelijk weer slipvrij kunnen tafeltennissen, in ieder geval wel op een schone vloer.

Die boys hebben donderdagavond na zo,n dag hard werken wel een biertje verdiend lijkt mij!!!
Bas

______________________________________________________________________________

Beste tafeltenniscracks de shirtcommissie Patrick,Johan en Waldemar  heeft de onderstaande tenue
gekozen.  Een kwalitatief goed product.
Er zal nog bekeken worden welke kleur het wordt. De donkerblauwe of de rode.
De shirts kunnen bekeken worden op de vereniging. Ze zijn besteld je wordt op de hoogte gehouden
wanneer ze er zijn.
____________________________________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

Omdat het niet erg wil vlotten met het door de leden aanleveren van kopij voor de rubriek “wedstrijdverslagen,,
op onze TVZsite, zijn we op zoek naar een redacteur wedstrijdverslagen.

De bedoeling is dat de redacteur wekelijks bij de teamaanvoerders de uitslagen van de TVZteams verzameld en deze vergezeld van een beknopt verslag van één van de wedstrijden aanlevert bij Peter voor plaatsing op de site.

Het lijkt mij, gezien het groeiend aantal A.O.W.ers, Vutters en Deeltijdwerkers onder de TVZleden, dat één van hen wel
een uurtje vrij kan maken voor dit redacteurschap!!!

Bas

_____________________________________________________________________________________________


Het  eerste team sluit met het behalen van de eerste (Patrick)en tweede(Nico) plaats in de achtkamp
een geweldig jaar af.  Samen Joop werden ze kampioen van de ereklasse en ze wonnen ook nog de beker.
Een ongekende prestatiewaar TVZ trots op is. Gefeliciteerd namens TVZ.__________________________________________________________________________________


Hallo Tafeltenniscracks,

 

Jullie hebben hem waarschijnlijk al op de club gezien maar per 1 maart is

Hans van Overvoorde lid van TVZ geworden.

We hopen dat jullie veel met hem trainen en hij het naar zijn zin krijgt

________________________________________________________________________________
Zevenkamp 1e klas 2010

Donderdagavond 22 april wordt de Zevenkamp voor de 1e klas bij ons in het Zuiderpark gespeeld
in de grote zaal.
Voor TVZ strijden Joop Brouwer en Martin Zuidwijk om de beker, kom dus kijken!!!

Trainen doen we daarom in de kleine zaal en de nabespreking van de wedstrijden natuurlijk in de bar!!!


Van de UBT
Van TVZ hebben P. Hansen, N. van Houten, J (ohan) Roeters, E. te Pas als 1e reserve, J. Brouwer, M. Zuidwijk, B. Mullekes, J(oop) Roeters en H. Riemann als 1e reserve een zodanig percentage in de competitie 2009/2010 weten te halen dat zij kunnen worden uitgenodigd deel te nemen aan de zevenkamp in hun klasse. Wellicht ten overvloede: de daartoe gestelde eisen zijn: niet twee keer tegen dezelfde vereniging uitvallen en maximaal vier maal missen.
 
Hierbij vraag ik om de deelnemers uit te nodigen. Graag wil ik zo spoedig mogelijk -liefst per mail-, niet via de telefoon- een bevestiging wel/niet aanwezig!
 
Overigens: om zo'n hoog percentage weten te halen, is een hele prestatie. Verzoek om onze felicitaties over te brengen!
Hieronder volgt het volledige schema.
 
Klasse                 datum               zaal                 tijd            
Ere klasse            27 april             VVV                20.15 uur    
Overgangsklasse   20 april             FRM               19.45 uur     
Eerste klasse        22 april             TVZ                19.45 uur           
Tweede klasse       22 april             SVGT             19.45 uur    
Derde klasse         19 april             TTVB              19.30 uur     
Vierde klasse        21 april             SDU                19.30 uur    

_______________________________________________________________________________________

Joop Hansen is nederlands kampioen bandstoten geworden, klein 1steklasse.
Namens alle TVZters gefeliciteerd._

__________________________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

De bekerfinales worden op donderdagavond 8 april gespeeld bij VVV.
TVZ is met twee teams vertegenwoordigd nl. in de ere- en tweedeklasse dus steun je clubgenoten en 
ga mee als supporter, altijd gezellig bij VVV en lekkere bitterballen!!!

__________________________________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

Het wereldberoemde TTVB Lunchtoernooi wordt dit jaar op zondag 18 april gespeeld in de zaal aan
de Cesar Franckrode in Zoetermeer.
Het toernooi wordt dit jaar voor alle klassen op één dag gespeeld, dus schrijf je snel in als je die heerlijke lunch
niet wilt missen!!! 

___________________________________________________________________________________________
Hallo Tafeltenniscracks,

 

Allereerst allemaal de beste wensen voor 2010 en dat het maar een mooi tafeltennisjaar mag worden.

Ik hoop dat iederéén weer een beetje hersteld is van de inspanningen van al die feestdagen want volgende week 
worden de halve finale,s voor de beker gespeeld en 11 januari start de tweede helft van de competitie alweer.

Hebben jullie nog mooi een paar dagen om een verslagje te maken voor de TVZsite van jullie belevenissen in de éérste competitiehelft!!!

 

Groeten Bas.__________________________________________________________________________________

 Hallo Tafeltenniscracks,

 Dinsdag 29 december tafeltennissen we voor de laatste keer dit jaar.
Daarom maken we er een soort oudejaarsfeestje van samen met onze buren van SDU.
Geen toernooi maar gewoon een paar lekkere potjes tafeltennis met oliebollen, 
champagne en veel gezelligheid, 
dus komt allen!!!

 

Bestuur

__________________________________________________________________________________________

Hallo tafeltenniscracks,

Willen jullie vlakbij huis toptafeltennis zien?
Ga dan 11 of 12 december naar sporthal De Oosterpoort in Zoetermeer.
Voor info lees het onderstaand artikel of kijk op www.nttbmasters.nl

 

Groeten Bas.


______________________________________________________________________________________________

Nederlandse Kampioenschappen Bedrijfstafeltennis

Ons eerste tean heeft een prima prestatie geleverd door als negende te eindigen.

zie verslag bij verslagen

_____________________________________________________________________________________________

Nederlandse Kampioenschappen Bedrijfstafeltennis op 21 november 2009.

Met ons eerste Team

Zoals bekend zullen deze plaatsvinden in de Tivoli-sporthal, gelegen aan de Geert Grotestraat 72 te Eindhoven,

telefonisch te bereiken onder nummer 040 – 2117105.
De zaal zal geopend zijn vanaf 9.00 uur en er wordt naar gestreefd om de wedstrijden te laten beginnen om 9.30 uur.
De finale staat gepland voor 16.00 uur, zodat de wedstrijden rond 17.00 uur beëindigd zullen zijn.

_________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

Willen jullie Toptafeltennis zien? dat kan, zaterdag 12 december word de finale van de Masters 2009 
gespeeld in sporthal Oosterpoort in Zoetermeer.
Alle Nederlandse toppers en de sterkste buitenlanders doen mee, ook de nieuwe Europese kampioen 
Michael Maze is aanwezig!!!

Kijk voor info op www.nttbmasters.nl

______________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

Het is weer bijna augustus, vakantie – en tafeltenniskomkommertijd!!!

De competitie begint pas eind september en op het “Berkels Open,, 
na niets te doen maar als je toch lekker wil spelen geef je dan op voor 
het VEW koppeltoernooi op zaterdag 29 augustus, begin je toch lekker 
ingespeeld aan de competitie!!!

______________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

De TVZers die trouw komen trainen kennen hem al, voor de anderen; 
per 1 juli is Frank Wouters officieel lid van TVZ.

Hij heeft eerst bij Taverzo in Zoetermeer gespeeld maar woont sinds
enige tijd in Den Haag en is via de TVZsite bij ons terechtgekomen.

Hij heeft een verdedigend spel dus kun je lekker tegen hem spelen en 
ik hoop dan ook dat jullie dat ook veel gaan doen.


____________________________________________________________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

 

Jullie hebben hem waarschijnlijk al op de club gezien maar per 1 maart is 
Maurits de Nijs lid van TVZ geworden.

We hopen dat jullie veel met hem trainen en hij het naar zijn zin krijgt.____________________________________________________________

De Roparun


"De Roparun is een loopevenement van 530 kilometer waarbij mensen, in teamverband, 
een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor kankerpatiënten 
en kankerpatiëntjes in hun laatste levensfase. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat
al jaren is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden 
toegevoegd aan het leven".Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus
ieder gemiddeld zo'n 65 kilometer lopen oftewel meer dan

1½ marathon. Daarnaast bestaat een team uit vier fietsers en nog een aantal mensen in
de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. 
Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken en gemiddeld bestaat een 
team uit 25 personen.Naast de sportieve inspanning, moet er ook een inspanning geleverd 
worden om geld op te halen voor het doel. Teams doen dit door het organiseren van allerlei 
acties. Denk hierbij aan het inpakken van boodschappen, het wassen van auto's, het houden 
van collectes en het zoeken naar sponsors. Ook zijn de leden van een team verplicht 
Roparun loten te verkopen waarvan de opbrengst ten goede komt aan het doel. De drie teams 
met de hoogste opbrengst worden gehuldigd tijdens het eindfeest van de Roparun wat een 
week of drie na de finish plaatsvindt. Op die avond wordt ook de totale opbrengst van de 
Roparun bekend gemaakt. De afgelopen 17 edities van de Roparun is al bijna 30 miljoen euro 
opgehaald voor zorg aan mensen met kanker. Aan de Roparun doen dit jaar 275 teams mee. 
Elk team zet zich zoveel mogelijk in om een zo groot mogelijk geldbedrag op te halen ten 
behoeve van de kankerpatiënten en kankerpatiëntjes.

Zo ook het team 'De Haegsche Ooievaar Runners' Ons teamnummer is 105.

Mijn taak in het team is om lootjes te verkopen, showcards te plaatsen en het team op diverse 
manieren te ondersteunen. Ik hoop dat u na het lezen van het artikel ons wilt steunen in ons 
streven om zoveel mogelijk geld in te zamelen ten behoeve van de kankerpatiënten en 
kankerpatiëntjes. 

Via onze website, www.hor105.nl kunt u nadere informatie vinden over ons team en de 
Roparun in het algemeen.

Ook via de website van de Roparun zelf kunt u heel veel informatie vinden over de Roparun. 
Deze website kunt u benaderen via www.roparun.nl

Ik dank u wel voor uw aandacht"

Voor verdere info bij Bas Mullekes
_______________________________________________________________________________


Hallo Krasse Knarren!!!

Zaterdag 13 december organiseert de UBT weer haar jaarlijkse Veteranentoernooi en gezien
de leeftijd van de meeste TVZers denk ik dat we met een flinke TVZdelegatie kunnen deelnemen
aan dit gezellige toernooi.

Het toernooi wordt gespeeld bij VVV dus na afloop is het gezellig nababbelen met een hapje en 
een drankje in de VVV bar.

Dus schrijf je nog voor 28 november in bij Paul of via het mededelingenbord.

 

___________________________________________________________________________________

Hallo tafeltenniscracks,

Zondag 26 oktober neemt ons 1e team deel aan het NL Kampioenschap 
Bedrijfstafeltennis in Arnhem.
Het lijkt ons een leuk als er TVZers meegaan om Joop, Nico en Patrick 
aan te moedigen!!!
Het beloofd een leuke dag te worden met mooi tafeltennis en na afloop 
wellicht gezamenlijk uit eten.
Het is 26 oktober ook koopzondag in Arnhem dus als de dames genoeg
hebben van het tafeltennis kunnen ze gezellig gaan shoppen in 
“Winkelcentrum Kronenburg,, met meer dan 100 winkels keus genoeg!!!
Na de aanschaf van de nieuwe tafels is de clubkas helaas leeg, dus is 
e.a. voor eigen rekening en het vervoer kunnen jullie onderling regelen.

Geef je op bij Paul of Frans.

_____________________________________________________________
Hallo Tafeltenniscracks,

Eindelijk is het zover, deze week start de competitie weer en doen we dit in een
weer mooier geworden clubhuis!!!
Vorig jaar nieuwe ramen en alles geschilderd nu liggen er prachtige nieuwe vloeren
in de zalen en spelen we op nieuwe tafels.
Laten we er zuinig op zijn en er op letten dat we bij het in- en uitruimen van de zalen
het meubilair niet over de vloeren verschuiven maar optillen!!!Over opruimen gesproken,
bij de laatste bekerwedstrijd waren er wel erg weinig opruimers, er was zelfs een TVZ team
dat eerder weg was als hun tegenstander, en moest er door een paar mensen alles opgeruimd
worden!!!
Laten we het voortaan samen doen en als je niet kunt helpen met opzetten help dan met opruimen
En tenslotte het volgende: jullie hebben van de wedstrijdcommissarissen Paul en Frans allemaal
 een "boekje,, met mededelingen gehad waar werkelijk alles in staatbetreffende het nieuwe seizoen,
 lees het goed en stop het in die mooie TVZ tas en je hoeft nooit meer te zeggen,
ik wist het niet!!!

Groeten Bas.


_________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,
 
Zoals jullie al weten is ons clubhuis van 15 t/m 28 september gesloten in verband 
met het vervangen van de vloeren.
We hebben nog maar drie weken om te trainen voor de start van de competitie op
29 september, de bekerwedstrijden zijn al op 11 september.
Kom dus trainen als je goed in vorm aan het bekertoernooi en de competitie wilt 
beginnen, het EOB enkeltoernooi op zaterdag 20 september is natuurlijk ook nog 
een uitgelezen mogelijkheid om wedstrijdritme op te doen, schrijf je dus in!!!

__________________________________________________________

Beste Tafeltennisvrienden

OEB  organiseert een Enkeltoernooi op Zaterdag 20 September 2008
in drie klassen

A         ere en overangklasse
B          1ste en 2e klasse
C          3e  en 4e  klasse

Het tournooi wordt  gehouden in de EOB sportzaal te Rijswijk
ingang Van Benthemlaan voorheen Koopmanstraat .

Een legitamatiebewijs is nodig  om in het Gebouw binnen te komen.

Het inschrijfgeld is 4 Euro per persoon

De Bar ( met snacks ) is geopend

Het tournooi begint om 10H30 uur

De Zaal is geopend vanaf 10H 00 uur

Aanmelden bij Paul van de Bol

_________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

 In verband met de aanschaf van de nieuwe tafeltennistafels zijn we van plan 
de oude tafels te koop aan te bieden op Marktplaats voor 65,-- euro per stuk.

Indien je zelf geïnteresseerd bent in een tafel of iemand kent die een tafel zoekt 
laat het ons dan weten!!!

Groeten de tafelcommissie. 

 ___________________________________________________________________

VEW koppeltournooi zaterdag 30 augustus.

aanvang 9.00 uur       einde 18.00 uur

Van Arckelweg   Poeldijk

5 euro per persoon per koppel 10 euro

Aanmelden bij Paul van de Bol

______________________________________________________________________________________________

Nieuwe teamindeling 2008/2009


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo Tafeltenniscracks,

 

Zoals jullie inmiddels weten gaan we nieuwe tafeltennistafels aanschaffen, op de ledenvergadering hebben jullie er al een blik op kunnen werpen, hieronder kun je er op je gemak naar kijken en als je op de filmklapper klikt zie je een videofilm van het opzetten van de tafels (de juffrouw wordt niet meegeleverd) . Het is het laatste icoontje van de tweede menubalk van boven, filmstartbord
Klik hieronder de site aan.
SponetatafelsHallo Tafeltenniscracks,

Rita zegt: luister naar het volk!!!
Het bestuur van TVZ vindt dat ook en heeft jullie daarom laten stemmen, gaan we op 23 augustus feesten of bowlen/eten???? en het is bowlen/eten geworden de uitslag van de stemming is namelijk:
16 stemmen voor het bowlen/eten
10 stemmen voor het feest
2 onthoudingen
Het bestuur gaat hier mee aan de slag en binnenkort volgt er informatie over tijd en plaats enz.

Groeten Bas.


______________________________________________________________________________________________

Op zondag 26 oktober 2008 speelt het eerste team mee met de nederlandse kampioenschappen bedrijfstafeltennis  in Arnhem
TVZ zal TVZ niet zijn om daar een gezellige dag van te maken. Op een later tijdstip zal u er meer van horen.
______________________________________________________________________________________________


_____________________________________________________________________________________________

Zevenkamp bij TVZ.

Hallo Tafeltenniscracks,
Donderdag 17 april wordt bij ons in de grote zaal de Zevenkamp in de Ereklasse gespeeld, kom allen kijken!!!
Maar er kan natuurlijk ook gerecreëerd worden en dat doen we dan in de kleine zaal.

Hier volgt het programma van de TVZzevenkampers:

Ereklasse:        Patrick Hansen en Nico van Houten.               donderdag 17 april bij TVZ

Overgangskl:    Fred Hooogendoorn en Johan Roeters.           woensdag 16 april bij SDU

1e klasse:          Raymond Nengerman                                      donderdag 17 april bij SVGT

3e klasse:          Martin Zuidwijk en Joop Roeters                     donderdag 17 april bij HPSV  

4e klasse:          Leo Noordijk is als 2e reserve ingedeeld         
vrijdag 18 april bij TTVB

 Als je tijd hebt ga dan kijken ze kunnen wel wat supporterssteun gebruiken!!!
Kijk voor het volledige programma van de Zevenkamp in de rubriek nieuws op deze site.

Met dank aan Frans voor het schema 

Groeten Bas. Zevenkamp bij TVZ.

____________________________________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

Op zaterdag 23 augustus vieren wij weer ons jaarfeest, het bestuur dacht aan een sportief avondje bowlen en daarna lekker eten of een spetterend feest met de vermaarde bingo en lekker dansen op de muziek van een band of dj.
Daar wij altijd luisteren naar de leden leek het ons een goed idee om jullie door middel van een stemming hierover te laten beslissen!!!
Breng daarom voor 20 april je stem uit voor bowlen of feesten.

 Groeten, Het Bestuur.

_____________________________________________________________________________________________

TVZ    data zaalbezetting 2008

Speelavond donderdag tenzij anders vermeld.
Januari t/m april 2 zalen

Mei
01 – 05            2 zalen
08 – 05            grote zaal
15 – 05            grote zaal
22 – 05            grote zaal
29 – 05            grote zaal

Juni
05 - 06            grote zaal                  
12 – 06            grote zaal                  
19 – 06            grote zaal
26 – 06            grote zaal

Juli
03 - 07            grote zaal
10 - 07            grote zaal
17 - 07            grote zaal
24 - 07            2 zalen
31 – 07            grote zaal

Augustus
07 - 08            grote zaal
14 - 08            grote zaal
21 - 08            grote zaal
28 - 08            2 zalen

September
04 - 09            2 zalen
11 - 09            2 zalen
18 - 09            2 zalen
25 - 09            2 zalen

Oktober
02 - 10            2 zalen
09 - 10            2 zalen
16 - 10            2 zalen
23 - 10            2 zalen
30 – 10            2 zalen

November
06 - 11            2 zalen
10 - 11            2 zalen             maandag
20 - 11            2 zalen
24 - 11            2 zalen             maandag

December
04 - 12            2 zalen
09 - 12            2 zalen            dinsdag
18 - 12            2 zalen
23 - 12            2 zalen            dinsdag
30 – 12            2 zalen            dinsdag

_____________________________________________________________________________________________

Hallo Tafeltenniscracks,

De bekerfinales worden op woensdagavond 26 maart gespeeld bij VVV.
TVZ is met drie teams vertegenwoordigd nl. in de ereklasse, overgangsklasse en de eerste klasse dus steun je clubgenoten en ga mee als supporter

____________________________________________________________________________________________

TTVB Lunchtoernooi

Het wereldberoemde TTVB Lunchtoernooi wordt zaterdag 19 april gespeeld in de zaal aan de Cesar Franckrode in Zoetermeer.
Het toernooi wordt dit jaar voor alle klassen op één dag gespeeld, dus schrijf je snel in als je die heerlijke lunch niet wilt missen!!! 

___________________________________________________________________________________________
 Startpagina